Ludooo talentontwikkeling

Onderwijs = O.K.E.

Onderwijs vindt bij Ludoo plaats in een Ontwikkelingsgericht Kort Educatietraject (O.K.E.). Het gaat om 6 – 8 sessies van 35 – 40 min. Eventueel kan dit ook thuis plaatsvinden.

O.K.E. richt zich op:

schoolse vakken

projecten; ook online

natuurwetenschappelijke proefjes

mind-games; fysiek en/of online (ook gratis)

psycho-educatie (werking van de hersenen, mindset, sociale ontwikkeling, emotionele ontwikkeling, e.v.a.)

‘Eindproduct’ is een lijst met tips om (levenslang) overal en altijd toe te kunnen passen. Als ook de mindset in beweging komt, is dat helemaal top. Naar behoefte spreek je af wat je wil doen. En hoe vaak.

Hier vind je een overzicht van de aanpak van Ludo/Ludoo.

Ludooo talentontwikkeling

Een specifiek O.K.E.-traject:

de Leren Leren Methode.

In deze wetenschappelijk onderbouwde studievaardigheid combineer je tekst en beeld. Volgens een bepaalde methodiek werk je in een tekst met kleuren. Daarnaast maak je een zogenaamde conceptmap (iets anders dan een mindmap). Dit is een tekening van de tekst met de bijbehorende woorden. In ca. 4 uur leer je de methode aan. De twee hersenhelften gaan er beter door samenwerken. Een derde hersendeel verstevigt de samenwerking nog eens.

Om de aangeleerde werkwijze toe te passen in de eigen situatie zijn vervolgsessies zeker aan te bevelen. Ouders en de jeugd zijn lovend over de toepassing.                                                                                                                                

 

Impact

Onze kinderen hebben allebei in het project allerlei dingen uit een tuin een naam gegeven, gedetermineerd. Thuis ging dat volop verder.

Ouder van twee kinderen van 8 en 11 jaar

Wat een uitkomst: het Ludooo-fonds!

Voor onze dochter (groep 5 basisschool) en voor onszelf is het fonds en zeker ook de informatie en hulp echt een uitkomst!

De ouders

februari 2023

Neem vrijblijvend contact op!

E-mailadres

info@ludooo-talentontwikkeling.nl

Telefoonnummer

06 10510899

Locatie

Bladel