Ludooo talentontwikkeling

Ontwikkeling

Ontwikkeling kan altijd en overal plaats vinden. Op elk niveau ook. Ook anders dan in een vooraf bepaalde volgorde. Het gaat om het aansluiten bij wat iemand nodig heeft in opvoeding en/of onderwijs.
Kortom: het gaat om het personaliseren van ontwikkeling.

Ludooo maakt daarvoor gebruik van wereldwijd bewezen succesvolle middelen.

Ontwikkelingsdomeinen staan niet op zichzelf: alles (sociaal, emotioneel, en mentaal) hangt samen met alles. Ontwikkeling is een voortschrijdend proces, vrij van het behalen van bepaalde vaardigheden op bepaalde tijdstippen in een bepaalde vooraf gegeven volgorde.

Het proces, de te belopen ontwikkelingsweg, is veel belangrijker dan het product. Tijdens het proces is er ook ruim aandacht voor de ontwikkeling van de mindset: “Ik kan het NOG niet”. Veerkracht ontwikkelen zal zeker bijdragen aan het algeheel welzijn.

“Het belonen van de inzet = de sterkste motivator voor ontwikkeling en welbevinden.”

De kaleidoscoop is een magische kijker. Een kleine handeling – aanpassing geeft de meest kleurrijke en fantastische figuren. Zo werkt ’t ook bij Ludoo.

Vanuit een holistisch oogpunt is er ook geen verschil tussen een leersituatie of een verzorgingssituatie. Het gaat om een integrale aanpak.

Uit de plus-klas/het onderzoekslab

Als ze me niet begrijpen of horen, word ik heel stil en wil ik niemand kwetsen. In het lab kan ik mezelf zijn. 

Kind van 9 jaar

Neem vrijblijvend contact op!

E-mailadres

info@ludooo-talentontwikkeling.nl

Telefoonnummer

06 10510899

Locatie

Bladel