Ludooo talentontwikkeling

Onderzoek

De Cito-toetsen op de (basis)school zijn bedoeld om te bekijken wat iemand kan. Zo kun je met  toetsing heel gericht hulp bieden. Ook bij Ludooo. Je kunt de ontwikkeling personaliseren, afstemmen op wat iemand nodig heeft. Bij Ludooo bouw je een persoonlijke stijl op om nieuwe vaardigheden aan te leren en voor de lange termijn te onderhouden/toe te passen. Bij ´Onderwijs: O.K.E.’ lees je meer over de toepassingsmogelijkheden.

Met een Individueel Onderwijskundig Onderzoek (I.O.O.) verzamel je bij Ludooo informatie om iemand de best passende manier van leren aan te bieden. Een mens kan in 1 seconde 2 woorden opnemen of 32 beelden verwerken. Steeds meer mensen gebruiken steeds meer beelden en zijn onvoldoende vaardig met taal. En da’s niet handig. Het I.O.O. kent 10 onderdelen. Een onderzoek duurt ca. 3 uur. In combinatie met het Wereldspel geeft het I.O.O. ook het cognitief niveau weer.

Afhankelijk van de hulpvraag kun je bij Ludooo de twee delen van het I.O.O. (taal/beeld en Wereldspel) apart dan wel gecombineerd aanvragen. Ook andere onderzoeksvormen bespreekt Ludo graag. Bij Ludooo is Onderzoek geen verplichting. Het is een keuze. In overleg met de aanvrager. Resultaten uit eerdere onderzoeken kunnen ook altijd worden ingebracht.

Het gebruik van Cito-toetsen, een Individueel Onderwijsdeskundig Onderzoek en de O.K.E.-trajecten zijn middelen, geen doel op zich, om het welbevinden te stimuleren en uit te bouwen.

Ludooo talentontwikkeling
De plus-klas/het onderzoekslab

Kunnen we niet vaker naar het lab? 1 keer in de week is echt te weinig.

Kind van 10 jaar

Neem vrijblijvend contact op!

E-mailadres

info@ludooo-talentontwikkeling.nl

Telefoonnummer

06 10510899

Locatie

Bladel