Ludooo talentontwikkeling

Over Ludo

Als groepsleerkracht en als lid van OnderwijsBegeleidings Teams (OBT) werkte ik in het speciaal onderwijs (s.o.) en het Montessori-onderwijs. Vakstudies (gedrag; taalstoornissen) en de opleiding OnderwijsWetenschappen (O.U., NL) ondersteunen nog steeds al ’t werk.

Aan de Radboud Universiteit Nijmegen specialiseerde ik me in (hoog)begaafdheid met de opleidingen Radboud International Training on High-Ability (RITHA) en European Council High-Ability (ECHA). In verschillende rollen heb ik kinderen/mensen mogen informeren en ondersteunen m.b.t. (hoog)begaafdheid. Ook door co-teaching. In een eigen praktijk heb ik menig kind, ouder(paar) op het goede spoor mogen zetten om (weer) vooruit te kunnen.

De sprankeling in de ogen van een kind/jongeling dan wel ouder/begeleider is en blijft m’n Leitmotiv. 

Voor financieel minder draagkrachtigen bied ik hulp aan vanuit een eigen opgebouwd fonds.

Van diverse (belangen)verenigingen ben ik solidair lid. Als scout ben ik actief voor PSV-jeugd.

Met dank

Mensen die me hun hulpvragen voorleggen zowel als m’n leermeesters ben ik dank verschuldigd voor het in mij gestelde vertrouwen. 

Al die jaren ook al.

Op speelse ontdekkingsreis

Ludo begeleidt jou en je kind op een speelse ontdekkingsreis om samen te achterhalen waar talenten en mogelijkheden liggen. Door uit te vissen waar de kracht en passie van je kind liggen, creeër je samen een stimulerende basis voor een leven vol zelfmotivatie en uitdaging.

Moeder van een kind van 8 jaar

november 2023

Op zoek naar talenten en uitdagingen

Ons kind vond het vooral heel gezellig samen met Ludo. Tijdens de activiteiten heeft Ludo gezocht naar talenten en uitdagingen. Die inzichten hebben vooral ons als ouders geholpen om ons kind beter te begeleiden en hem de juiste uitdagingen en rustmomenten te bieden. 

Vader van een kind van 8 jaar

juni 2023

Neem vrijblijvend contact op!

E-mailadres

info@ludooo-talentontwikkeling.nl

Telefoonnummer

06 10510899

Locatie

Bladel